Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προεόρτια σύναξη για τον Άγιο Διονύσιο και τα Χριστούγεννα, η 5η δράση του «Αληθώς»



Στην επιτυχημένη σειρά των δράσεών του το «ΑΛΗΘΩΣ», το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου Ζακύνθου, διοργανώνει προεόρτια σύναξη, με συναυλία και λαογραφική ομιλία, που αφορά στον Πολιούχο τής Ζακύνθου Άγιο Διονύσιο και τις εορτές των Επιφανίων, στο πλαίσιο μάλιστα της ολοκλήρωσης του καλλιτεχνικού διακόσμου του περικαλλούς ναού της Παναγούλας Μπανάτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 7.30 το βράδυ, στον ανωτέρω ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει λαογραφική ομιλία τού λογοτέχνη – εκπαιδευτικού ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΥ, με θέμα:

«Από το τριήμερο του Αγίου στο Δωδεκαήμερο».

Αμέσως μετά, η καταξιωμένη 25μελής Χορωδία «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Κώστα Μεϊντάνη, θα δώσει μεγάλη Συναυλία με ψάλματα και άσματα, που αφορούν στον Οικείο Άγιο των Ζακυνθίων και τα Χριστούγεννα.
Η παρουσία σας θα χαροποιήσει πολύ στους συντελεστές του «ΑΛΗΘΩΣ» και της γιορτής, οι οποίοι μάλιστα σας ευχαριστούν εκ των προτέρων!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.